Вълшебна почивка във вилно селище на брега на морето в Гърция

Представяме ви едно вилно селище, в непосредствена близост до морските плажове в Гърция, излизащо извън всякакъв стереотип. Едно място, което е концентрирано с емоции и положителна енергия, изключващо, каквато и да била пошлост и натрапчива комерсиалност. Созополи е кътчето, което е същински земен Рай.

Главната концепция на неговата откривателка, се заражда почти на шега. Преди няколко години, Рени решава да инвестира всичките си средства, за да сбъдне една своя мечта – да е на място, което е пълно с доволни и усмихнати лица, далеч от сивото ежедневие и рутинни проблеми.

Тя заминава за кристалните плажове в Гърция, където инвестира в няколко броя вили за почивка. В тях влага, не само парите си, но и цялата си душа и въображение. Първоначално създава едва три вили, които се приемат повече от радушно, от нейните гости. Целта е постигната – на финала, на летния сезон, Рени изпраща доволните си гости, почивали на гръцките, чисти плажове, които заявяват, че държат да се върнат именно там и то с тяхна група приятели. До тук чудесно, но идват проблемите – няма достатъчно места, а хората се надяват да бъдат посрещнати отново в Созополи, където да организират своята почивка на морето. Това мотивира още повече българката, и тя решава, че е редно да оправдае доверието на хората и да им осигури нужните места, точно, където ги желаят. Без да се отдаде на заслужена почивка, Рени се заема със строителни дейности. Не можем да си позволим такова словесно разточителство, затова ще кажем само, че към днешна дата, Созополи разполага с 38 вили, които са разделени на няколко вида, за да могат да задоволят индивидуалните потребности на всички гости в комплекса и да им дадат възможност, да изживеят пълноценно своята мечтана почивка в Гърция.

Всяка година, Рени посреща редовни гости, които се връщат отново и отново, тъй като в Созополи, намират всичко, което им е нужно – спокойствие, красота и нужните удобства за пълноценен и спокоен престой.

В никакъв случай не си представяйте, обаче, че купонът в Созополи е изолиран – няма нищо такова. Креативността и идеите на Рени не познават граници. Тя, държи на това, нейните гости да се забавляват максимално и затова организира разнообразни тематични вечери, съчетавайки различни стилове, партира и други. Около басейна, в комплекса, редовно се развихря титаничен купон, който усмихва дори боговете от Олимп.

 

Villa 2

Villa 3

Villa 4

Villa 5

Villa 6

Вила Стандарт

 

 

 

 

 

 

Услуги

Бар с басейн