Ресторант - Вили Созополи Гърция

Ресторант

Ресторантът към Созополи е кулминационният елемент на комплекса. Предвид малкото години, от които съществува, няма да твърдим, че боговете са се хранили там, още в Древна Гърция, но с положителност ще отбележим, че в днешни дни, биха се възползвали от кулинарните предложения на готвачите в заведението.

Е, всички вие, можете да се почувствате по-специални и от олимпийски божества, защото имате реалната възможност да похапнете вкусна храна, приготвена само от пресни продукти. Опитайте и от огромното разнообразие на рибни продукти и морски дарове, което буквално ще ви залее.

Подарете наслада на небцето, стомаха и душата ви, като дегустирате изкушенията на Созополи, заедно с висококачествените и ценни питиета, които предлага ресторантът.

Промо 2018

Гърция има древни културни традиции, датиращи от хилядолетия. Освен прекрасната средиземноморска кухня, която предлага ресторант „Созополи“, за вашето спокойствие и уют, далеч от домакинските задължения, комплексът предлага и следните пакети за вкусно похапване, които можете да добавите към резервацията си:

  • Вариант 1: Закуска и вечеря /възрастен/ – 13€ /дете до 10год./ – 7€
  • Вариант 2: Закуска, обяд и вечеря /възрастен/ – 18€ /дете до 10год./ – 10€