Други услуги - Вили Созополи Гърция

Други услуги

В комплекс Созополи, можете да разчитате на широк набор от услуги, които ще ви накарат да се почувствате като истински царе. Насладете се на професионален отпускащ или лечебен масаж от квалифицирани кинезитерапевти, които ще докоснат проблемните зони и ще ви накарат да се почувствате като преродени.

Освен това, е добре максимално да подарите релакс на тялото си, за да се подготвите за тематичните вечери, с диско водещ, които организира Комплекс Созополи. Те са разнообразни и впечатляващи, като съчетават интеркултурни елементи и морско настроение.

През уикендите, се организират пилатес тренировки, които са от полза за фигурата и на най-суетната гостенка на комплекса. С тях можете да си подарите заслужено време за вас и тялото ви, като съчетавате полезното с приятното.

Можете да разчитате на екипа от Комплекс Созополи, за да организирате съвместно отправяне на романтично предложение, а защо не и сватбено тържество, каквото неведнъж е минавало повече от оригинално и перфектно на територията на комплекса.

След дълга нощ, на никой не му се ходи до ресторанти, още по-малко има желание и енергия да си приготви храната сам. Това е повод да се възползвате от услугата румсервиз, която предлага Комплекс Созополи, за да ви даде възможност, да изживеете почивката си в Гърция, без да се нарушава нито един от нейните компоненти.

Ако с вас е малкото ви детенце, ще ви бъде осигурена кошарка, при това напълно безплатно.