Бар с басейн - Вили Созополи Гърция

Бар с басейн

Вилен комплекс Созополи, ви предлага бар, с басейн, в типично средиземноморски стил. Той е истински магнит за гостите на комплекса, заради приветливата си обстановка и цялостното позитивно настроение, което е заложено във всяко кътче на Комплекс Созополи. Насладете се на почивка в Гърция, която ще ви донесе истински релакс за душата и тялото. Не се ограничавайте в нито едно отношение – това е миг, който трябва да изживеете. Тук имате възможност да избирате между това да се потопите в морето при чистите гръцки плажове или да останете в комплекса, без да се лишавате от водни приключения, потапяйки се в големия външен басейн.

Барът ще ви даде възможност да се развихрите максимално в забавленията и летните партита, като станете свидетели на уникалните празненства около открития басейн, който се намира при него.

Отпуснете се в луксозните сепарета, като се скриете от жаркото слънце, под балдахините, с които разполагат и се наслаждавайте на освежаващите коктейли, които барманите, ще приготвят специално за вас. Когато, все пак, температурите надделеят, се потопете в  басейна, където ще разхладите страстите и ще почувствате истинска хармония между духа и тялото, и ще усетите всичките преимущества на пълноценната екскурзия в Гърция.