Събития в курорт Созополи - Вили Созополи Гърция
Откриване на сезона в комплекс Созополи 2018

Събития в курорт Созополи

Събития в курорт Созополи
Тук, в комплекс Созополи, обичаме да подаряваме радост и веселие и да виждаме щастливите лица на нашите гости, затова често организираме тематични вечери, вечери с жива музика и традиционни гръцки танци, партита с популярни диджеи, които да се погрижат да се забавлявате без задръжки и да танцувате до зори.
Но възможностите ни не се ограничават само с това…
Sozopoli Resort е идеалният избор за Вашето сватбено тържество или кръщене, както и за рожден ден и други събития.
Комплексът ни отговаря на всички стандарти за организацията на една незабравима сватба. Представете си романтична плажна церемония и купон до сутринта, който Вие и Вашите гости ще помните цял живот.
Отпразнувайте своя рожден ден в Sozopoli Resort и Ви гарантираме, че Вие и Вашите гости ще помните празника още дълго. Удивителна гледка към морето, музика, танци и вкусна храна – това е всичко, което Ви е нужно за идеалното парти!
В ресторанта и край басейна има 200 места, а след празничната вечеря, Вие и Вашите гости можете да се отпуснете и да си починете в красивите и уютни вили на нашия комплекс! Опитните ни специалисти ще Ви дадат възможността да си отдъхнете от суетенето и проблемите с планирането на събитието, като се погрижат организацията на важния ден да отговаря на всички Ваши очаквания.
За повече информация можете да ни потърсите на адрес: events@sozopoli.com